Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - máris változott a béta

|

Csak két napja érhető el a Call of Duty Black Ops 4 battle royale módja, a Treyarch máris csiszolt rajta két nagyobb frissítéssel.

Hirdetés

Szeptember elején egy gameplay videóban nézhettük meg, hogy mit kínál majd a Call of Duty: Black Ops 4 vadonatúj módja, a Blackout, azóta azonban egy bétának köszönhetően számos szerencsés belekóstolhatott a Treyarch-féle battle royale mókába. 

Hirdetés

A fejlesztők persze nem rejtvényt fejtenek, amíg a játékosok próbálgatják a bétát, máris kiadtak két nagyobb update-et. Ezek olyan fontos változtatásokat hoztak, mint hogy megemelték a meccsenkénti játékosszámot 80-ról 88-ra (mindhárom mérkőzéstípus esetében), valamint egy kicsivel gyorsabbá tették a tárgyak felvételét is, míg a "quick equip" menü ezentúl öt másodperc után automatikusan eltűnik, ha nem használjuk. Apró csiszolást kapott a "sensor dart" is, ugyanis sok játékos kihasználta a korlátlan időtartamát, mostantól két percig működik csak. 

A Treyarch azt ígéri, hogy utánanéznek majd annak is, hogy mit tudnak kezdeni a friendly fire-rel, de előtte még nerfelik kicsit a páncélokat, ami valószínűleg holnap lép életbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)