Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - röviden láthatjuk a battle royale módot

|

Indul a játék többjátékos bétája, amihez persze trailer is készült. Ebben jelenik meg a Blackout.

Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer bétája PS4-en augusztus 3-tól, míg Xbox One-on, PC-n augusztus 10-én indul (ebből a körből sem maradnak ki a PS4-esek, de már nem lesz nekik exkluzív a lehetőség). 

Hirdetés

Az új battle royale játékmódot, vagyis a Blackoutot is kipróbálhatják majd a bétatesztelésre jogosultak mind a három elérhető platformon, viszont erre a lehetőségre szeptemberig várni kell. Pontos dátumot az Activision egyelőre nem határozott meg. Nézzétek meg alább a trailert, aminek a végefelé látható, milyen élményre számíthatunk a Blackouttól:

Ebből a részletből gyanítható, hogy a módot egyedül és valószínűleg kettes, illetve négyes csapatban is játszhatjuk majd. Az is látható még, hogy a Blackout karakterei sokkal különbözőbbek, mint a multis operátorok, így minden bizonnyal több testreszabási lehetőséget is kapunk ebben a módban.

Ti kipróbáljátok a Black Ops 4 bétáját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)