Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - egészen bizarr hiba történt egy Blackout meccs során

|

A játékosok azt hihették, hogy egy sima battle royale küzdelem vár majd rájuk, de bizony nem így történt.

Hirdetés

A trendeknek megfelelően a Call of Duty széria legújabb részébe is bekerült a battle royale mód, ami a Blackout nevet kapta, és elég szórakoztatóra sikeredett. Azonban a játékosok egy részét nemrég valami nagyon furcsa fogadta egy ilyen meccs közben.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy valamiféle hiba miatt nem a szokásos módon indult el a mérkőzés, miután véget ért a visszaszámlálás a lobbyban. Így a meccs elindulásakor mind a 100 játékos azonnal az utolsó kör felé száguldott, tehát gyakorlatilag teljesen kihagyták a Blackout elejét, közepét, és egyből a végjátékban találták magukat.

A legtöbben szinte azonnal meghaltak, hiszen ebben a fázisban már nem nagyon lehet túlélni a körön kívül. Viszont a biztonságos zónában se volt jobb a helyzet, hiszen a játékosok igyekeztek összeszedni, amit csak tudtak, így pedig érthető módon elég nagy káosz alakult ki.

Egy bwg11 nevű Reddit-felhasználó meg is örökítette a vicces meccset, amit sajnos nem tudott végigjátszani, mert csatlakozási hiba miatt kidobta őt a játék.

That Awkward When 100 People Are In The Last Circle from r/Blackops4

Ti találkoztatok már ilyesmivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)