Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - ingyen kipróbálható lesz a Blackout

|

Egy teljes héten át játszhatjuk korlátlanul a Black Ops 4 battle royale módját.

Hirdetés

Elég jót tett a legfrissebb Call of Dutynak, hogy battle royale mód került bele, és akármennyire fáj is ezt elismerni, így meg tudtunk bocsátani a kampány hiánya miatt. Csak ne legyen ebből tendencia.

Hirdetés

Aki még nem próbálta ki a Blackoutot, január 17. és 24. között szabadon megteheti PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on egyaránt. Nincsenek megkötések, nincs időkorlát, minden használható benne. A hír az 1.11-es frissítéssel érkezett, ami konzolokon már éles, PC-n pedig a héten adják ki. Ez hozza el az átalakított lootolást is.

Keressétek a klienst holnaptól a Battle.neten, a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban. Valószínűleg konzolon Plus vagy Gold előfizetés kelleni fog hozzá, erre készüljetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)