Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout pályaátalakítás és új játékmódok várnak ránk

|

A valentin napot lövöldözéssel töltő játékosok extra tapasztalati pontot és új játékmódokat is kapnak.

Hirdetés

A Treyarch továbbra is tolja az új játékmódokat és bónusz XP alkalmakat a Call of Duty: Black Ops 4-hez, most pedig még valami extrával is készül. Ami egyelőre biztos, hogy február 14-től dupla XP és valuta jár minden módban.

Hirdetés

A Zombiesban kétszeres lesz a Nebulium Plasma, a Blackoutban a Merit és a sima multi fegyver XP-je is megduplázódik. Február 12-én az Arms Race Team Deathmatch is bekerül, amiben a játékosok 150 pontot kapnak majd ölésenként a szokásos 100 helyett. A Blackout is kap egy új módor Close Quarters Frenzy néven, ami a korábban látott variáció újrakevert változata. A kör még gyorsabban fog szűkülni és csak SMG-k, shotgunok, pisztolyok, valamint csak kések lesznek a pályán.

A sok bónusz mellett egy titokzatos Twitter teaser borzolta fel a kedélyeket. A kisvideóban a Blackout csataterét láthatjuk több piros jelöléssel megtoldva. Elképzelhető, hogy ezeken a pontokon komoly átalakítások várhatók.

Meglátjuk mi lesz ez, de az tuti, hogy a CoD játékosok nem fognak unatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)