Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - az új Blackout játékmódban a halál nem jelenti a meccs végét

|

Érdekes csavart kapott ezzel a battle royale formula.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 battle royale része, vagyis a Blackout kap egy új, limitált ideig elérhető játékmódot. A Down But Not Out abban más, hogy esetleges halálunkat követően idővel visszatérünk a harcba, amennyiben a csapatunknak legalább egy tagja életben van.

Hirdetés

A dolog úgy működik, hogy amíg a négyfős csapatunkból valaki még a pályán van, addig minden alkalommal, amikor a kör változik, a halott cimborák visszatérnek. Ugyan a felszerelésünket elhagyjuk, de egy alapcsomagot azért kapni fogunk a folytatásra. Ez azt jelenti, hogy bár természetesen lesz ára a földre kerülésnek, de egy halál még nem garantálja a vereséget.

A Down But Not Out mód egyelőre csak a PlayStation 4 verzióban érhető el. Jelenleg még nem tudni, hogy mikor jön a többi platformra, de PS4-en január 16-tól 30-ig játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)