Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - javítottak a battle royale módon

|

A Treyarch már el is készített egy patchet, amely megváltoztatja az egyes módok játékosszámát.

Hirdetés

Kaci lelkesen streameli a Call of Duty: Black Ops 4-et és annak új battle royale módját, a Blackoutot, viszont azok a játékosok már kevésbé lelkesek, akiknek nem hibátlanul fut a lövölde. Ilyen probléma például az akadozás vagy éppen a red dot eltünedezése, amelyeket a Treyarch már vizsgált a héten és megígérte, hogy minél előbb igyekszik elhárítani a gondokat. 

Hirdetés

Most megérkezett egy kisebb patch, ami megnöveli a játékosszámot a Blackout Duos módjában 100-ra, míg a Quads módban mérsékeli azt 88-ra. A készítők egy Reddit-posztban jelezték, hogy továbbra is tesztelik, hogy az egyes módok mennyi felhasználót bírnak el és arra kérik a játékosokat, hogy osszák meg velük tapasztalataikat a változássokkal kapcsolatban. Az update emellett kigyomlált számos olyan hibát, ami összeomlást eredményezett a PC-s változatban, támogatja a hatfős csapatokat a Team Deathmatch playlistben és a custom Search and Destroy meccseken is javít. 

A csapat elárulta, hogy a héten érkezik még egy nagyobb frissítés is, szóval aki továbbra is problémákkal küzd a Call of Duty: Black Ops 4 játékmenetében, az valószínűleg hamarosan fellélegezhet majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)