Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - átdolgozzák a lootolást a Blackoutban

|

Még mindig elég kényelmetlen cuccokat felszedni, de ez hamarosan változni fog.

Hirdetés

Továbbra is aktívan foglalkozik a Treyarch a Black Ops 4-gyel (mondjuk ez alig több mint két hónappal a megjelenés után igazán elvárható), kiemelt figyelmet fordítva a Blackout módra, melynek elkészítése eléggé bejött a csapatnak.

Hirdetés

A felhasználók közül sokan panaszkodnak már a kezdetek óta a lootolásra, ami sajnos - főleg konzolokon - nem valami kényelmes. David Vonderhaar design director Twitteren megosztotta, hogy néz majd ki az átdolgozott felület, amit már egyébként a tesztelők próbálgatnak. Lényegében a képernyő alján látható lesz a táskák és ládák teljes tartalma, így gyorsabban kiválogathatjuk, ami kell, ahelyett, hogy egyesével lapozgatnánk. Azt nem tudják még eldönteni, hogy 2 vagy 3 soros legyen, mert előbbinél nem jelenik meg minden cucc egyszerre, utóbbi viszont túl nagy helyet foglal el, de hamarosan ebben a kérdésben is döntés születhet.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)