Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - osztott képernyőn is tolhatjuk a Blackoutot

|

Ha szeretnél a haveroddal részt venni a Black Ops 4 battle royale módjában, akkor a közös képernyő lehet a legjobb módja ennek.

Hirdetés

Ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops 4 és természetesen a mi Kacink sem hagyta ki a lehetőséget, hogy egy livestream keretében menjen pár kört a Treyarch újdonságával, amely a széria történelmében először battle royale részt is tartalmaz. A felhasználók folyamatosan fedezik fel a mód sajátosságait, amelyek között akad egy hasznos funkció is. 

Hirdetés

Számos játékos számolt be róla a játék subredditjében, hogy a Blackout lehetővé teszi két játékos számára az osztott képernyős multit, de egyelőre még csak az új játékmódban érhető el ez a fajta móka, a Black Ops 4 többi részében nem. Nemrég a játék dizájnjáért felelős David Vonderhaar egy interjúban elmondta, hogy a stúdió teszteli az osztott képernyőt és a nagyon is megvalósíthatónak tartják - így valószínűleg csak idő kérdése, hogy teljesen kiaknázhassák. 

A PS4 és Xbox One tulajok meglehetősen egyszerűen beizzíthatják a funkciót, hiszen csak be kell dugniuk egy második kontrollert, megnyomni egy gombot és indulhat a szórakozás, ezzel szemben PC-n az egér-billentyűzet kombináció mellé kell egy plusz kontroller, hogy ketten játszhassák egy képernyőn a Blackoutot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)