Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - hamarosan megváltozik a Blackout pályája

|

A fejlesztők elkezdték felvezetni a battle royale mód harcterével kapcsolatos változásokat, amikre valószínűleg már nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

Egész korrekt battle royale játékmódot rakott össze a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4-hez, amiben szintén egy szigeten kell összecsapnunk a több játékossal. Ráadásul nemsokára valami történik a pályával.

Hirdetés

A Call of Duty hivatalos Twitter-oldalán jelent meg egy rövid videó, amin egy radaron láthatjuk a Blackout szigetét, és Nuketown Islandtől északra egy pöttyöt jelez a masina a vízen. Könnyen előfordulhat, hogy egy kisebb szigettel vagy esetleg egy hajóronccsal bővül a térkép, de egyesek szerint a Call of Duty: Black Ops II-ből ismert Carrier pályát fogják újraalkotni kicsiben a fejlesztők.

Szerintetek mi fog megváltozni a pályán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)