Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nyugi, hamarosan már nem nyírhatnak ki a társak a Blackout módban

|

Nem szép dolog lelőni a csapattársakat a játék battle royale mókájában, és ezzel a fejlesztők is tisztában vannak.

Hirdetés

Egyelőre még nem tökéletes a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale játékmódja, a Blackout, és számos változtatásra van szükség, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a dolog. Szerencsére a Treyarch nem pihen, és már azt tervezgetik a srácok, mi mindenen kell javítani majd.

Hirdetés

Sajnos a Blackout bétatesztjét sem kerülték el a trollok, így elég gyakran előfordulhat az, hogy valamelyik csapattársunk szimplán szitává lő minket csak azért, hogy megszerezhesse a nálunk lévő felszerelést és tárgyakat.

Viszont jó hír, hogy a fejlesztőknek is feltűnt már ez a probléma, és egy Reddit-bejegyzésben meg is ígérték azt, hogy kezdenek majd valamit a szándékos teamkillinggel. Addig is azt javasolják a srácok, hogy mindenki jelentse az ilyen játékosokat.

Ti találkoztatok már trollokkal a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)