Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - csalónak nézték, ezért kibanolták a Battlefield V egyik fejlesztőjét

|

A DICE egyik tagját valóban elég könnyű cheaternek nézni, pedig csak elképesztően ügyes.

Hirdetés

A Black Ops 4 egy kifejezetten pörgős játék lett, úgyhogy nem könnyű felvenni a ritmust, de ha sikerül, akkor elképesztő dolgokat lehet benne csinálni.

Hirdetés

Ahhoz mondjuk szükség van néhány év videojátékos tapasztalatra, hogy az ember olyan szintre emelje a tudását, mint Florian Le Bihan, a Battlefield V egyik dizájnere, aki szabadidejében a Black Ops 4 multijában lövöldözik. Vagy hát csak lövöldözött, mert időközben kitiltották a játékból. Erre minden bizonnyal azért került sor, mert nagyon sokan jelentették őt csalás miatt, amit ezeket a klippeket elnézve valahogy meg is tudunk érteni:

A srác természetesen nem csal, csak sok évnyi Counter-Strike (a Fnaticnak is tagja volt korábban) és Battlefield van a háta mögött. A videót ő maga töltötte fel, ilyet pedig aligha tenne valaki, aki tiltott dolgokat használ. Nekem mondjuk el is vette a kedvem a játéktól, hogy mások ilyen szinten nyomják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)