Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - jó és rossz újdonságokkal indul a nyári esemény

|

A Days of Summer szezont csak a monetizációs megoldások teszik egy kicsit kevésbé szerethetővé.

Hirdetés

Végre az Activision is rájött, hogy nem a tradicionális, fizetős DLC-k jelentik a jövőt, hanem a live service. A Black Ops 4-ben a megjelenés óta váltják egymást a szezonok, a nyár alkalmából most a Days of Summer esemény vette kezdetét PS4-en, jövő héten pedig Xbox One-on és PC-n is elindul.

Hirdetés

Számos új öltözék, egy új, mindenki számára elérhető pálya (a Black Ops 2-ből átvett, gördeszkaparkos Grind) a Capture the Flag mód és néhány fegyver érkezett, csak épp az a baj, hogy a stukkereket egy kivétellel loot boxokból nyithatjuk ki. A megoldás nem újszerű, de akkor is elkeserítő, hogy egy látszólag jó irányba haladó játék hirtelen visszafelé tesz lépéseket.

Egyébként a Blackout területét is frissítették, valamint játszhatunk a Ground War módban 50v50-es meccseket. Az újdonságok és változások teljes listáját itt találjátok.

Egyébként ha a Call of Duty sorozatról szeretnétek ezt-azt megtudni, hallgassátok meg a Checkpoint podcast legfrissebb adását, melyben HP volt a vendég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)