Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nem csak zombis pályát hoz a mai frissítés

|

Az Ancient Evil mellett új Blackout tárgyak, egy régóta várt új multiplayer mód és egy új pálya is bekerül.

Hirdetés

Egészen eddig azt hittük, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 következő tartalmi csomagja csak a Zombies mód rajongóinak szól. Az tény, hogy ma megérkezik az Ancient Evil pálya, de mellett még sok minden más is lesz a mai frissítésben.

Hirdetés

A Blackout mód új tárgyakkal bővül: jön egy EMP gránát (leállítja az elektronikus eszközöket egy rövid időre), és átkerül az Outrider's Sparrow nevű íj a többjátékos módból (ezt Supply Droppokban fogjátok megtalálni). A frissítésbe belefért még pár új Blackout játékmód is, de ezeket majd csak a közeljövőben fogják aktiválni a fejlesztők.

A sima multiplayer részleg a Barebones móddal gazdagodik, ahol nem lehet majd használni a "modern" CoD lehetőségeket, mint a különleges képességeket és a speciális felszereléseket. Az új mód mellett egy új pálya, az Arsenal sivatagos verziója (Arsenal Sandstorm) is hamarosan befut, bár ennek pontos érkezését még nem tudjuk.

A frissítés este 6 óra körül fog élesedni PlayStation 4-en. Természetesen a PC-s és Xbox One-os tábor sem marad ki a tartalmi csomagból, de ők nem kapják meg az új tárgyakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)