Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - dupla xp jár a hétvégén, debütált egy új játékmód

|

Megéri a hétvégén újra felvenni a fegyvert.

Hirdetés

A héten kapott egy nagyobb frissítést a Call of Duty: Black Ops 4, amiben új pályákat, játékmódokat és karaktereket kaptuk, a hétvégére pedig még magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Treyarch.

Hirdetés

Ma indul és várhatóan  hétfőig tart a dupla xp-s móka, így a hagyományos multiban és a Zombies módban is kétszer olyan gyorsan gyűlik a tapasztalati pont. Fontos, hogy ez csak az alap rendszerre vonatkozik a Contrabandekre nem, de azért így is örülhetünk. Mivel a Blackoutban nincs xp, itt a meccsek alatt gyűjtött Meritet kapjuk duplán.

Emellett bétából végre hivatalos játékmóddá lép elő a Close Quarters Frenzy, ami holnaptól lesz elérhető a Blackout játékosok számára. Ebben a módban gyorsabban szűkül a kör, és a pályán kizárólag SMG-k, shotgunok és pisztolyok lesznek. Természetesen aki messzebbről lövöldözne, az továbbra is játszhatja a hagyományos módot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)