Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - ez a srác egyetlen késsel hozott le egy Blackout meccset

|

Nem mindig van szükség lőfegyverekre, főleg, ha oda tudunk lopakodni az ellenfelek mögé.

Hirdetés

Az új Call of Duty Blackout névre keresztelt battle royale módja nagyon pörgősre sikeredett, ha nem figyelünk oda, a másodperc tört része alatt padlóra küldenek minket.

Hirdetés

A durva fegyverek mellé a játékba egy november végi frissítéssel került be a Bowie Knife, ami egyetlen szúrással végez az ellenfelekkel, páncéltól függetlenül, de értelemszerűen ehhez bele kell állnunk a szájukba. A késen kívül hősünk csak néhány gránátot és a grappling hookot használta, hogy villámgyorsan közel tudjon férkőzni az ellenfelekhez.

Persze valamelyest a szerencse is közrejátszott abban, hogy sikerült behúznia a győzelmet, de 8 másik játékossal végzett a meccs során, ami még gépfegyverekkel is szép teljesítmény lett volna.

Ti próbáltatok már teljesíteni valami hasonló kihívást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)