Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - dupla XP hétvégét hoz az első komolyabb frissítés

|

A Treyarch már szállítja is az első nagyobb patchet, azzal együtt pedig egy dupla XP hétvégével is segíti a korai fejlődést.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 alig egy hete jelent meg, de úgy látszik, hogy a Treyarch nem akar a babérjain ülni, és számolgatni a milliókat. A hivatalos Twitter oldalukon beígértek már egy súlyosabb, játékstabilitást segítő tapaszt.

Hirdetés

A patch mellé egy dupla XP hétvége is beindul majd, aminek köszönhetően minden játékmódban kétszer olyan gyorsan fejlődhetünk majd. A Zombies módra a srácok egy külön Nebulium Plasma szorzót is rádobtak, hogy az elixírekre költhető valuta is gyorsabban gyűljön a zsebünkben. Hálásak vagyunk.

Ezen a hétvégén érdemes lesz egymást, vagy a zombikat lőni. Ti beszereztétek már a Black Ops 4-et? Mennyire vagytok megelégedve a multira hegyezett élménnyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)