Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a Hardcore Blackout módban se HUD nincs, se járgányok

|

Az új játékmód már elérhető PlayStation 4-en, és komoly csavart visz a battle royale mókázásba.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 Shamrock & Awe eseményének keretein belül érkezett az új Blackout mód, amiben egyébként zombik és páncélok sincsenek a fentebb említettek mellett. A pálya is megújult: frissültek a fényhatások, zöldebb lett a gyep, és kivirágoztak a tavaszi fák.

Hirdetés

A Zombies mód is frissült, ahol világoszöld szemeket kaptak az élőholtak, és egy titokzatos új easter egg várja a túlélőket "a szivárvány végén". A Hellcatraz Gauntlet is elérhetővé vált PS4-en, itt pedig 30 környi kihívást kell túlélnünk a Primis Crew tagjaként.

Még rengeteg extra kozmetikai cucc, a Stockpile mód és sok apróság is bekerült. Aki nem játszott mostanában Black Ops 4-gyel, annak most érdemes lesz betöltenie azt. Némi csúszással természetesen a több platformra is megérkeznek majd ezek az újítások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)