Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a hógolyó lett a játékosok kedvenc fegyvere

|

A Treyarch a karácsonyi szezonra hozzáadta a hógolyót is használható fegyverek listájához. A jeges meglepetés hatásosabb, mint hitték.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 ünnepi eseménye elhozta a pályán felbukkanó, hókupacokat, és bár a frissítés jóval többet hozott, egyelőre a többség azzal van elfoglalva, hogy Blackout meccseket nyerjenek egy-egy gyilkos golyóval.

Hirdetés

Mivel a hógolyók okoznak sebzést, várható volt, hogy sokan meg is próbálnak majd gyilkolni a hideg játékszerrel. Erre aztán rátett egy lapáttal a játék vezető dizájnere, David Vonderhaar is, aki megkérte a közösséget, hogy aki csak tud, töltsön fel egy videót arról, ahogy hógolyóval fejez be egy Blackout meccset.

Ez egy meglehetősen nehéz feladat, így sokan inkább úgy döntöttek, hogy az egyszerű öléseiket is feldobják a netre.

Ha mostanában Blackoutoztok, akkor ne lepődjetek meg, ha egy őrült egy hógolyóval a kezében próbál levadászni benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)