Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - egy új játékmóddal és egy homokvihar sújtotta pályával érkezik az új frissítés

|

Az Arsenal pálya fölött vette át az uralmat a sivatag.

Hirdetés

Örülhetnek azok, akik már az unalomig kiismerték a Black Ops 4 taktikáit, ugyanis a legújabb frissítés új kihívásokat tartogat számukra.

Hirdetés

Az Arsenal Sandstorm egy olyan időjárási módosítást hozott el a játékba, ami miatt az eredeti Arsenal pályán egy hatalmas homokvihar tombol. A vihar igencsak redukálja a látótávolságot, ami kicsit kiszámíthatatlanabbá teszi a játékmenetet, és a játékosokat a rövid hatótávolságú fegyverek használatára sarkallja.

A másik, a frissítés által nyújtott újítás a Domination Deathmatch mód megjelenése, ami két játékmód érdekes ötvözete. Bizonyos területek elfoglalásával is szerezhetünk pontokat, ahogy a Domination módban, azonban az ellenséges játékosok kiiktatása is pontot ér, ahogy a Team Deathmatchben. Ez az egyveleg mindkét mód szerelmeseinek figyelmére számot tarthat. 

A frissítés pontos részleteiről itt olvashattok. Ti kipróbáljátok az újdonságokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)