Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - megvan a battle royale béta pontos dátuma

|

A Blackout névre keresztelt játékmódra szinte napra pontosan egy hónapot kell várnunk.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt már jelezte az Activision, hogy badarság lenne letörölni a béta klienst, ha játszani akarunk a következő körben is, hiszen az újításokat ebbe fogják betolni. Most azt is megtudtuk, hogy erre pontosan mikor kerül majd sor.

Hirdetés

Eddig csak annyi volt biztos, hogy valamikor szeptemberben kerül megrendezésre a móka, egy Twitter bejegyzésnek hála azonban tudjuk, hogy egész pontosan szeptember 10-én kezdődik az öldöklés. A battle royale módban solo, duo és quad (4-fős csapat) módok lesznek elérhetőek.

Ahogy azt megszokhattuk, ezúttal is a PS4-esek élveznek előnyt, a többiek néhány nappal később csatlakozhatnak a mókához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)