Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - mit is kínál a multi?

|

Egy videó foglalja össze, mire számíthatunk a CoD-ok legnépszerűbb módjától a Black Ops 4-ben.

Hirdetés

Évek óta a többjátékos élmény viszi el a hátán a Call of Duty játékokat, a Treyarch ezúttal is nagy hangsúlyt fektetett rá.

Hirdetés

A battle royale mód és a zombis kooperatív kampány mellett természetesen hagyományos PvP módokban is játszhatunk. Az alábbi videó az új módokat (Control, Heist) mutatja be, megnézhetjük azokat a pályákat, amiken a béta alatt is játszhattunk (14 mappel indul majd a játék, nem kapott mind szerepet), egyes specialisták képességeit, valamint néhány fegyvert is.

Érkezett egy teaser az új Nuketownhoz, mely alighanem havas lesz, és valami köze lehet az oroszokhoz.

Még két napot kell várnunk arra, hogy mi is bevegyük a csatatereket. A lemezes változatot választóknak lehet, hogy egy kicsit többet, attól függően, milyen gyorsan tudnak 50 GB-ot letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)