Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nerfelik a páncélokat

|

A játék fejlesztői az első komolyabb multiplayert érintő patch során változtattak a páncélok tulajdonságain. A Blackout sem úszta meg.

Hirdetés

Zajlik az élet a Treyarch legújabb shooterében. Nemrég a Battlefield V egyik fejlesztőjét nézték csalónak, egy exploitot kihasználva őrült gyorsan száguldoztak a pályán és végre a Black Marketen is változtattak, most pedig fontos update érkezett. 

Hirdetés

A Treyarch kiadta a Black Ops 4 első nagy multiplayer balance patchét, amellyel elsősorban a páncélokon szerettek volna változtatásokat eszközölni. Ez érvényes a játék battle royale módjára, a Blackoutra is. Erre azért volt szükség, mert a kelleténél nagyobb volt a sebzésvédelem azokon a területeken, ahol voltak sebzésszorzók (mint a fej és a mellkas). Ezt javították. A csapat változtatott egy másik apró, de fontos részleten is: a lépések hangja a csapattársak esetében már halkabb, mint az ellenfeleknél, valamint az összes páncélzat típusához hozzáigazították a lépéseket, hogy jobban belőhessük az irányt és a távolságot. 

Ezenkívül buffolták a géppisztolyokat és nerfelték a gépkarabélyokat, hogy mindkettőt hatékonyabbá tegyék, továbbá többek között gyengítettek az Ajax Ballistic Shieldjén és a Recon-féle Sensor Darton is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)