Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - elvileg majdnem az Overwatchra hasonlított a multi

|

Egyre kuszább és aggasztóbb hírek érkeznek az idei Call of Dutyról.

Hirdetés

Nemrég érkeztek a pletykák, amelyek szerint a Call of Duty: Black Ops 4 bizony egyjátékos kampány nélkül fog megjelenni, mivel már most látszik, hogy nem lesz ideje a Treyarchnak tisztességesen összekalapálni a sztorimódot. Most újabb híresztelések érkeztek és ezekről sem lehet azt mondani, hogy túlságosan biztatóak lennének.

Hirdetés

Ha igaznak bizonyulnak a korábbi hírek, akkor kampány helyett egy mostanában divatos battle royale játékmódot kapunk a megszokott zombis móka és multiplayer mellé. A frissen kiszivárgott infók alapján viszont maga a multi sem áll túl jól. Jelenleg ugyanis olyan pletykák terjengenek a széles világszőttesen, hogy a fejlesztők egy Overwatch-szerű multiplayer móddal szerettek volna megpróbálkozni, ahol eltérő képességekkel rendelkező egyedi hősök közül kell minden meccs előtt karaktert választania a játékosoknak. A tesztek során azonban kiderült, hogy ez nem igazán működik, így végül visszavettek az Overwatch-szerű elemekből és olyan megoldásokat alkalmaztak inkább, amiket megszokhattak a CoD rajongók. Elvileg maga a mozgás és a játékmenet leginkább a Black Ops 3-ra hajaz. 

A kiszivárgott információmorzsák alapján egy kill streak-re épülő rendszert is be akartak vezetni, de ez sem sült el jó, mert túlzottan erős képességeket lehetett vele megszerezni és teljesen eltolta az erőviszonyokat. A fenti részleteket megszellőztető szivárogtató egyébként azt is mondta, hogy jelen állapotában ez a legrosszabban festő Cod multi, amit valaha láttunk. 

Kíváncsian várjuk, mi sül majd végül ki az egészből, de az biztos, hogy az előjelek nem mondhatóak fényesnek. Május 17-én fogják hivatalosan is bejelenteni a Call of Duty: Black Ops 4-et, akkor remélhetőleg már konkrét információkat kapunk a kampányról (vagy annak hiányáról) és a többjátékos módról is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)