Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - ingyen lesz a Nuketown és több közönségkedvenc térkép is

|

A következő Black Opsban is játszható lesz a sorozat közkedvelt pályája, de több mapot is visszahoz a Treyarch a korábbi játékokból.

Hirdetés

Az újabb, Treyarch-féle Call of Duty címek esetében két dolog vehető biztosra: a zombik és a Nuketown a Black Ops sorozatban. A zombikról már eddig is tudtunk, de most már biztos, hogy a népszerű térkép is újra visszatér felújított formában a Black Ops 4-ben.

Hirdetés

A fejlesztők egy livestream keretein belül jelentették be, hogy a Nuketown mellett még négy korábbi pályát is beépítenek a Black Ops 4-be. A Treyarch rengeteg jó mapot tervezett az évek során, nem csoda, hogy a játékosok újra szívesen játszanának néhányon. Az első Black Opsból visszatér a Jungle, a Summit és a Firing Range, a Black Ops 2-ből pedig a Slums pályát élesztik újra a széria következő darabjában.

Nem voltak túl bőbeszédűek a fejlesztők a terveikkel kapcsolatban, de azt elmondták, hogy igyekeznek megőrizni azokat a pályaelemeket és mechanikákat, amik izgalmassá és érdekessé tették a visszatérő mapokat. Ami még biztos, hogy nem kell külön fizetnünk a pályákért, mindegyik rögtön elérhető lesz a játék megjelenésekor.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Az E3-on pedig várhatóan még többet tudunk majd meg a játékról.

Ti melyik korábbi mapokat látnátok újra szívesen a Black Ops 4-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)