Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - új térképeket és egy közkedvelt karaktert hoz a legújabb frissítés

|

Az Operation Apocalypse Z friss tartalmai már aktiválódtak PlayStation 4-en.

Hirdetés

További újdonságokkal bővül a Call of Duty: Black Ops 4. A Days of Summer nyári eseményeit követően beköszöntött a játékbeli világvége az Operation Apocalypse Z-vel. A PS4-es Black Ops Pass tulajdonosai számára elérhető az első Black Opsban megismert Havana térkép, valamint a Der Shatten és a Remnant mapok. Ezek mellett új történetszállal bővül a zombi játékmód - az Alpha Omega a Nuketownon tartogat kihívásokat a játékosok számára.

Hirdetés

A Black Ops 3 népszerű karaktere, Reaper multiplayer és Blackout módban is elérhető lesz az új Contraband rendszer első szintjének feloldásával. Reaper Radar Shroud képessége egy területen eltakarja az ellenfelek térképét, a Scythe gépfegyverével pedig ebben a játékban is hatalmas pusztításra képes. A multiban egy klasszikus játékmód is visszatér, a már jól ismert Sticks and Stones módban harcolhatunk közelharcos fegyverekkel, ballisztikus késsel, automata nyílpuskával és az ellenfelek pontjait lenullázó Combat Axe-szel.

A Blackout térkép látványvilága az apokalipszishez hűen és az új Haunting Fognak megfelelően megváltozik, és vastag ködben, vöröses víz mellett folytatódnak a harcok. Két, limitált ideig elérhető játékmód is érkezett: a Quad Fog és az Alcatraz Horde, érdemes ezeket is kipróbálni.

Az Operation Apocalypse Z egyelőre csak PlayStation 4-en elérhető az ideiglenes exkluzivitásból adódóan, viszont július 16-tól kezdve PC-n és Xbox One-on is élesedni fognak a legújabb tartalmak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)