Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - új specialistát és módokat hoz az Operation Spectre Rising

|

PlayStation 4-en mától kezdetét veszi a következő szezon.

Hirdetés

Az Operation Grand Heistot menet szerint váltja mától az Operation Spectre Rising, mely PC-n és Xbox One-on csak a jövő héten startol.

Hirdetés

Az új specialista Spectre, akit ismerhetünk már a Black Ops 3-ból. Egy egész komoly karddal (melynek használatakor TPS nézetből látjuk a karaktert), valamint füstgránattal indul csatába. Visszatér a Prop Hunt mód, melyben az egyik csapat tagjai tereptárgyaknak álcázzák magukat, valamint a Capture the Flag mód is. Ez azért csak-csak ismerős.

A Blackout pályájának egyes területeit (Factory, Cargo Docks, Hijacked, és a Firing Range-nél lévő farm) elönti a víz. Az ideiglenes battle royale módban, a Bounty Hunterben fénycsóvák jelzik, hogy hol találhatók a Spectre ládák, melyek kardot, 3-as szintű páncélt, füstöt, lopakodós perkeket, valamint trauma kiteket tartalmaznak. Egyelőre csak ebben a módban láthatjuk az első kivégzési animációt. További időleges módokra szintén számíthatunk.

Bővül továbbá a zombis mód, a Black Ops Pass vásárlói pedig három új, exkluzív pályán indulhatnak csatába. Aki mindent tudni szeretne, itt olvashat el további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)