Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - átmenetileg nem elérhető az osztott képernyős játék a Blackout módban

|

A fejlesztők szerint csak addig kell mellőzzük az opciót, amíg kivizsgálnak néhány problémát, amit ez a funkció okoz a Blackoutban.

Hirdetés

Általánosságban elmondható, hogy még a legjobb játékokat is élvezetesebbé tudja tenni, ha egy pajtásunk csatlakozik hozzánk. Úgy tűnik ezzel a Treyarch-nál is tisztában vannak, ugyanis  Black Ops 4 összes módját játszhatjuk osztott képernyőben. A battle royale módban azonban nemrég megszűnt ez funkció, amelyen jó pár játékos ütközött meg.

Hirdetés

A cég egyik képviselője egy reddit bejegyzésben elárulta, hogy néhány problémát vizsgálnak, ami osztott képernyős játék alatt jelentkezik a Blackoutban, ezért nem elérhető jelenleg a funkció. Hozzátette, hogy a felfüggesztés csak átmeneti és hogy jelentkeznek, amint van fejelemény az ügyben.

A split-screen néha jelentős ingadozást eredményez framerate fronton, ami a többi játékmódnál nem annyira feltűnő, azonban a Blackoutban elengedhetetlen a győzelemhez a folyamatos FPS szám. Reméljük a fejlesztő srácok gyorsan orvosolják a problémát, hogy ismét egy képernyő előtt ülve zsebelhessük be a győzelmeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)