Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - visszatérhet egy korábbi karakter

|

Hamarosan újabb specialistával bővülhet a felhozatal, méghozzá egy olyannal, akit már a Black Ops 3 játékosai ismerhetnek.

Hirdetés

Nem a specialisták miatt jó a Black Ops 4. Egyébként is csak a többjátékos módban van szerepük, a battle royale-ban nem sok, a zombisban meg még annyi sem.

Hirdetés

Mindenesetre február 19-én jön egy frissítés, mely új karaktert is hoz, aki az alábbi teaser alapján Outrider lesz. Jellegzetes fegyvere volt a Sparrow íj, amivel robbanó nyilakat tudott kilőni, képessége pedig a Vision Pulse, mellyel láthatta az ellenfeleket a falakon át. Ez a képesség a Black Ops 4-ben Reconhoz tartozik, így Outrider valami újat kaphat.

A frissítés egyébként sok mindenen változtat, többek között a Blackout pályán is. Részleteket itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)