Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - még a héten jön egy nagy frissítés

|

Nem működik minden jól a Treyarch játékában, de a csapat dolgozik a javításokon.

Hirdetés

Azt gondolná az ember, ennyi Call of Duty után már nem lehet nagy baj, de a játékfejlesztés nem így működik.

Hirdetés

Tavaly, a WWII-nél csatlakozási gondok voltak, idén más okoz problémát. Szerencsére a Treyarch nagyon lelkes és aktív, amiket nem tudott még kijavítani, azokat legalább már vizsgálja. A nagyobb, remélhetőleg, hamarosan javításra kerülő gondok között szerepel az akadozás, amit a Blackoutban a négyfős csapatos módnál lehet tapasztalni, elsősorban Xbox One-on, illetve a red dot eltünedezése, az emblémaszerkesztővel kapcsolatos anomáliák, és az, hogy a custom Search and Destroy meccsek a 7. kör után, idő előtt véget érnek. Nem tudni, pontosan mikor orvosolják ezeket, némelyik több időbe telik majd, de lehet, hogy lesz, amit már a heti patchben javítanak.

A fejlesztőcsapat most még napi szinten tájékoztatja a közösséget a Redditen, de a későbbiekben is heti 2-3 posztra számíthatunk. Az e heti patch megjelenéséről és konkrét tartalmáról valószínűleg később fogunk hallani, de az emote peekinget alighanem biztosan ezzel orvosolják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)