Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - az Activision azt ígéri, komoly erőforrásokat fordítanak a PC-s verzióra

|

Ha hihetünk a srácoknak, akkor úgy tűnik, nem lesz probléma a teljesítménnyel PC-n sem.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a legendás széria következő epizódja a Black Ops 4 alcímet viseli, ám néhány apró részleten kívül eddig még nem derült ki túl sok minden a játékról. Nemrég viszont kaptunk egy ígéretet a PC-s kiadást illetően.

Hirdetés

Az Activision egyik fejese, Coddy Johnson nemrég azt nyilatkozta, hogy a kiadó komoly erőforrásokat fordít arra, hogy a PC-s közösség egy remek játékot kaphasson. Az nem derült ki, hogy pontosan milyen tervei vannak a csapatnak, viszont a jelek szerint nem lesz gond majd a teljesítménnyel. Emellett várhatóan nem hiányoznak majd olyan extrák, mint az állítható FOV vagy az korlátozás nélküli framerate, amik a konzolos változatokból általában kimaradnak, és emiatt sok fejlesztő PC-n is hanyagolja őket.

Ha minden igaz, május 17-én újabb információkat kapunk a Call of Duty: Black Ops 4-től, tehát kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)