Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - rengeteg beállítási lehetőséget kapunk PC-n

|

Az egérérzékenységet többféleképpen szabályozhatjuk, a FOV-val, a felbontással, és minden egyébbel együtt.

Hirdetés

A Treyarch fellépett Twitterre, hogy tisztázza a PC-s változatban megtalálható opciókat. A játékosoknak nem kell tartaniuk semmiféle korlátozástól: minden meglesz az opciók között, amire csak szükségük lehet.

Hirdetés

Az egérérzékenységet horizontálisan és vertikálisan is lehet majd szabályozni, minden részről 10 százaléktól 200-ig mehet a szorzó értéke.

Felbontás tekintetében sem kell aggódni, a játék támogatja majd a Ultra Wide képernyőket, 4k-t, HDR-t, és az összes többi jól hangzó őrületet.

A játékban egyébként a FOV-ot is állítgathatjuk majd 60 és 120 között, illetve aki szeretné, az a képarányt is variálhatja majd.

Az egérmozgást elsimító mouse filtering, és a gyorsítás is lehetőségei is bekerülnek, mindkettő ki lesz kapcsolva alapból, érthető okokból.

Innentől tényleg mindenki testreszabhatja majd a Call of Duty: Black Ops 4 élményét, de ez mondjuk elvárható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)