Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a bétában nem mehetsz 90 fps fölé

|

A Treyarch már előre megosztotta az információt, nehogy meglepetés érje a PC-s játékosokat.

Hirdetés

Hamarosan élesedik PC-n is a Call of Duty: Black Ops 4 nyílt bétája, amiben kipróbálhatjuk a battle royale módot, vagyis a Blackoutot.

Hirdetés

A Treyarch még az indulás előtt megerősítette, hogy legfeljebb 90 fps framerate-tel lesz lehetőségünk játszani. Vagyis a béta ideje alatt biztosan, mert egyelőre a teljes játékkal kapcsolatban nem említették a fejlesztők, hogyan fogják meghatározni a korlátot, de remélhetőleg sehogy.

Érdekesnek tűnhet a dolog, hiszen az előző PC-s bétateszt időszaka alatt nem volt fps-korlát, és több játékos is arról számolt be, hogy simán futott náluk 180 fps felett is a Black Ops 4. Valószínűleg jó oka van a fejlesztőknek, hogy a Blackoutban limitálják a framerate-et, úgyhogy bízunk benne, hogy minél simábban fog futni a játék.

Még az is kiderült emellett a PC-s bétával kapcsolatban, hogy a Treyarch a szerverek terhelhetőségét is tesztelni fogja, így senki ne lepődjön meg, ha esetleg belefut valami ezzel kapcsolatos hibába, rosszabb esetben pedig kidobja a játék a meccsből.

Ti kipróbáljátok a hétvégén a Blackout bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)