Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 PC - a kontrolleres célzásrásegítés miatt már nem kell aggódni

|

Többé már csak a zombik ellen "csalhatunk", a többi játékmódban megszabadulhatunk a mankótól.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4-ben csak a zombikat lesz lehetőségünk egy kis rásegítéssel hentelni, a komolyabb játékmódokból - a harmadik részben felfedezett hiba után - kikerül a funkció.

Hirdetés

A Treyarch közösségi menedzsere erősítette meg egy Reddit poszton keresztül, hogy a célzásrásegítés automatikusan kikapcsolásra kerül akkor, ha a számítógépünkhöz egy kontroller is csatlakoztatva van. Elsőre kicsit ellentmondásosan hangozhat ez, ám megvan az oka a döntésnek. A Black Ops 3-ban néhány - mondjuk úgy - leleményes játékos sikerrel megoldotta, hogy a kontrolleres rásegítés valahogyan a klasszikus billentyűzet-egér kombóval is működhessen, ami óriási, fairnek nem igen nevezhető előnyhöz juttatta a trükkös játékosokat.

A Reddit poszt alapján a "kompetitív játékmódokból" kerül eltávolításra a funkció, ami minden bizonnyal a tradicionális Call of Duty többjátékos élményét és a negyedik rész nagy dobását, a Blackout fedőnevű battle royale játékmódot érinti. Ebből következik, hogy a kooperatív alapokra épülő, sokadjára visszatérő zombi módban továbbra is lesz lehetőségünk könnyíteni a kontrolleres célzáson.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én kerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)