Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - visszatérhet a Pick 10 rendszer

|

Úgy tűnik, újabb lépést tesz hátra a Call of Duty sorozat, a Call of Duty: WWII-ben bemutatott felszerelés-összeállítást leváltja a korábban használt megoldás.

Hirdetés

Minél többet tudunk meg, annál jobban tartunk attól, hogy a Black Ops 4 nem lesz a sorozat legjobbja. A kampány állítólagos hiánya volt az első nagy szúrás (néhányaknak az, hogy a Black Ops sorozat folytatódik, nem valamely másik),  de érhetnek még rossz meglepetések.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII-vel megváltozott, hogyan állíthatjuk össze felszerelésünket, a teljes szabadságot leváltotta a kasztos rendszer. A Treyarch legújabb tweetje alapán viszont arra következtethetünk, hogy visszatér a korábbi játékokban is használt Pick 10, azaz 10 pontot oszthatunk szét a fegyverek, cuccok, perkek és kütyük között. Ha több gránátot vinnénk, beáldozhatunk egy perket, ha a fegyverünkre raknánk még kiegészítőt, elengedhetünk valami mást, satöbbi.

Nekem személy szerint nagyon bejött a WWII-es kasztalapú megoldás; ti hogy látjátok, jobb a Pick 10?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)