Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - lesz ideiglenesen PS4-exkluzív DLC is?

|

A hivatalos Call of Duty Twitteren felbukkant egy dátum, hogy mikor számíthatunk a Black Ops 4 bemutatására, viszont van egy kis furcsaság a dologban.

Hirdetés

Azt leszámítva, hogy ismét lesznek zombik és ősszel várhatjuk a megjelenést, egyelőre nem sok részletet tudunk a Call of Duty: Black Ops 4-ről, de a Treyarch két nap múlva lerántja a leplet mindenről.

Hirdetés

Május 17-én ugyanis egy livestream keretében végre mindent megtudhatunk majd a következő Call of Duty epizódról, legalábbis ezt ígéri a Call of Duty Twitter egy nyúlfarknyi teaserrel: 

A pár másodperces felvétel végén azonban beúszik a PlayStation 4 Pro reklámja, kiemelve a 4K-t és HDR-t, valamint a "For the Players" szlogent, a termékkapcsolásból pedig sokan arra következtetnek, hogy a Call of Duty: Black Ops 4-nek is lesz olyan DLC-je, amit átmenetileg csak a PS4-tulajok játszhatnak (akárcsak a Call of Duty: WW2 esetében). 

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de hogy lesz-e kampány és battle royale mód benne, az május 17-én derül ki. Tartsatok velünk akkor is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)