Hirdetés

Nem csapott oda a Call of Duty: Black Ops 4 a PUBG-nek

|

Sokan mondták már a béta után is a Black Ops 4 Blackout módjáról, hogy egy kipofozott PUBG, de a PC-s játékosszámon nem az látszik, hogy hirtelen tömegek tértek volna át.

Hirdetés

Egyelőre úgy tűnik, nagyon sikeres lesz az Activision játéka, amit bizonyára nem kis részben a battle royale módnak köszönhet. A Blackout tényleg jól sikerült, több tekintetben is jobb a PlayerUnknown's Battlegrounds-nál.

Hirdetés

A GitHyp megvizsgálta, az elmúlt hétvégén mennyit változott a PUBG PC-s játékosszáma, látványosan esett-e a Black Ops 4 megjelenésének hatására. Az eredmény az lett, hogy nem, mindössze 4%-ot zuhant, ennél volt már sokkal rosszabb is. A BO4 Twitchen hamar a legnézettebb játékká vált, de a PUBG Corp. játékának nem vágott alá. Azt nem tudjuk, a Fortnite-ozók közül mennyit csábíthatott át, de valószínűleg onnan se sokat. A jövő még hozhat változást, úgyhogy egyelőre várunk és figyeljük a dolgok alakulását.

Azt sem tudjuk, hányan játszanak a Black Ops 4-gyel PC-n, mivel az Activision nem adta ki Steamen, csak a Battle.neten érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)