Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - nem lesz Season Pass?

|

Az Activision jó szokása, hogy a friss CoD bejelentést megfejeli egy nagy verbális tánccal a szezonbérlet tartalmai kapcsán. Ez most elmaradt és egyre több jel utal arra, hogy nem véletlenül.

Hirdetés

Nem elég, hogy az Activision nem tett semmilyen említést a Call of Duty: Black Ops 4 Season Passről, de egyik játékbolt sem tud semmit annak létezéséről.

Hirdetés

Általában az új Call of Duty bejelentést követően már száz számmal jelentkeznek az üzletek a különböző CoD kiadásokkal, de idén mindenki csak Standard Edition-t árul, és senki nem is tud más típusú csomagról. Az egyetlen spéci kiadást jelenleg az EB Games árulja, de az sem tartalmaz Season Pass-t vagy különleges DLC-ket.

Gaming Intel jelentése szerint ennek jó oka van. Az oldal szerint idén nem lesznek fizetős DLC-k (legalábbis ami a kompetitív multit illeti) és havi 1-2 ingyen térképet kapunk majd frissítésekben. A CoD pontok (fizetős valuta) maradnak mikrotranzakciós üzletelésre, illetve a szivárgás szerint a Zombies részleg saját fizetős szezonbérletet kap majd.

Fontos hozzátenni, hogy a Gaming Intel "értesülései" több korábbi esetben is hibásak voltak. A Black Ops 4 esetén több pontban is mellélőttek (bár eltalált ezt-azt). Mindenesetre biztosat valószínűleg csak az E3 után fogunk tudni, addig kezeljétek pletykaként a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)