Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - problémát okozhatnak a táncok

|

Mivel 2018 van, minden kompetitív multis játékba kell tánc, de míg egy TPS-ben nem kavar be nagyon, az FPS-eknél más a helyzet.

Hirdetés

A Call of Duty játékokban eddig is voltak testreszabási lehetőségek és egyéb, a játékmenetet nem, csak az élményt befolyásoló elemek. Átfesthettük fegyvereinket extrém színekre, megváltoztathattuk karaktereink kinézetét, viszont ezek nem vagy nagyon ritkán nyújtottak taktikai előnyt.

Hirdetés

A Black Ops 4-ben megjelennek a táncok és mozdulatok, melyek során kívülről láthatjuk karakterünket. Egy ilyen pörgős játékban nem a legjobb döntés egy mozdulatsor miatt ideiglenesen védtelenné válni, viszont van egy előnye is: mivel a kamera szabadon forgatható a karakter körül, a sarkoknál veszélytelenül ki lehet nézni. Ezt már most többen sérelmezik (jogosan), de a Treyarch egyelőre nem reagált.

Mint az alábbi videóban is látható, festések ugyancsak jönnek.

Sprays and Dances in Black Ops 4 Multiplayer from r/Blackops4

Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)