Hirdetés

Call of Duty: Black Ops 4 - a Comic-Conra jönnek a zombik is

|

Úgy tűnik, hogy a San Diego-i Comic-Cont el fogják lepni a Call of Duty élőhalottai.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 már sohasem fogja tudni lemosni magáról azt a jelzőt, hogy "az epizód, ami először áldozta fel a hagyományos kampányt a battle royale kedvéért". Hogy ez a lépés mennyire jön be az Activisionnek, azt még korai lenne eldönteni, viszont egyvalami tuti nem marad ki a következő fejezetből: a zombik. 

Hirdetés

Mint korábban kiderült, a szokásos zombis tartalom háromszorosát kapjuk, ráadásul a Treyarch mindezt megfejeli még a játékmód testre szabásának lehetőségével is. Sajnos még mindig keveset láttunk a Black Ops 4 élőhalott mókájából, viszont a hivatalos Call of Duty Twitter bejegyzéséből kiderült, hogy a csapat készül valami zombis őrülettel a geekek Mekkájának tartott San Diego-i Comic-Conra: 

A Call of Duty: Black Ops 4 Comic-Conos paneljára július 19-én kerül sor, akkor meglátjuk majd, hogy mivel készül a Treyarch. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)