Hirdetés

Állítólag jövőre a Call of Duty: Black Ops 5-öt kapjuk, de a múltba megyünk, és lesz kampány is

|

A sorban a Sledgehammer következne, de az Activision változtatott egy kicsit a tervein.

Hirdetés

Még az idei Call of Dutyt sem jelentette be hivatalosan a kiadó, de elég valószínű, hogy a Modern Warfare 4-et kapjuk. Miközben az Infinity Ward ezt véglegesíti, a többi csapat már a 2020-as játékon dolgozik.

Hirdetés

A Kotaku három, a Call of Duty sorozatot gondozó cégekhez közeli forrásra hivatkozva azt írta, a héten kaptak tájékoztatást a főleg portolásban segítő Raven és a legutóbb a Call of Duty: WWII-t szállító Sledgehammer dolgozói, hogy mostantól a Treyarch vezetésével fognak dolgozni a Call of Duty: Black Ops 5-ön, mely 2020-ban jelenik meg jelenlegi és következő generációs platformokra (akár az új gépekkel együtt debütálhat). Eredetileg egy a hidegháború idejébe helyezett, a vietnámi háborút is érintő játék készült a Raven és a Sledgehammer együttműködésében, amiből annyi megmarad, hogy a Black Ops 5 kampánya a hidegháború alatt fog játszódni. Bizony, újra lesz kampány, viszont arról nem tudni, hogy ettől függetlenül a battle royale mód is megmarad-e. 

A Treyarchnak így a szokásos három helyett csak két éve van, hogy összerakjon egy teljes játékot, ami felvet bizonyos aggályokat, de legalább bőven lesz segítsége. Néhány fejlesztő nem örül, míg mások pozitívabban állnak a dologhoz, mivel egy olyan tervet dolgoztak ki, ami várhatóan nem fog változni. Persze a következő másfél évben még simán jöhet egy új trend, amiből a CoD sem akar majd kimaradni.

Kotaku arról is írt, hogy a Black Ops 4 nem a várt bevételeket hozta, és a kiadónál fontolgatják a free-to-play modell alkalmazását a Modern Warfare 4 esetében. Természetesen nem lesz ingyenes a játék, de lehet, hogy valamely komponensét mindenki számára költségek nélkül elérhetővé teszik majd, és mikrotranzakciókkal próbálnak meg pénzt termelni.

Említették továbbá, hogy a Raven és a Sledgehammer között nem túl jó a viszony, sok volt a vita, és ez is közrejátszhatott abban, hogy az Activision változtatott a tervein.

Mit gondoltok, milyen irányba lehetne vinni a Black Ops sorozatot, hogy mindenki boldog legyen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)