Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - A hackerek továbbra is ki akarják szivárogtatni

|

Egyes források szerint már az FBI is nyomoz a lemezlopási ügyben.

Hirdetés

Néhány napja számoltunk be arról, hogy egy alabamai üzemből elloptak több példányt a Call of Duty: Black Ops Xbox 360-ra írt változatából.



A játékot kiadó Activision Blizzard, s még inkább a fejlesztő Treyarch joggal ideges, hiszen egy korai szivárgás miatt nem kevés bevételtől eshetnek el, ami hosszabb távon munkahelyek megszűnéséhez vezethet. A német PC Games azonban úgy tudja, hogy már a szövetségiek is bekapcsolódtak az ügybe, s az eltulajdonított korongok egy részét sikeresen le is foglalták.



De nem mindet, annyi biztos, hogy egy Oskie becenevű hacker már rátette a kezét egy példányra, s az az underground közösség, amelyikhez tartozik, javában dolgozik azon, hogy mielőbb felkerüljön torrent-oldalakra a Call of Duty: Black Ops. Egy, a Hooked Games-nek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő hacker szerint nem az FBI lépett, valószínűbb, hogy az Acti-Blizz vette fel a kapcsolatot az egyik korongot szállító küldönccel, s ajánlott fel neki jelentős összeget azért cserébe, hogy inkább nekik adja át.
A hackercsoport egyébként feltöltött a Youtube-ra egy videót, amin jól láthatóan behelyezik az egyik lopott korongot a konzolba, s elkezdődik a játék. A kérdéses videót azonban már eltávolították a kiadó kérésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)