Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - a PlayStation 3 legnépszerűbb címe

|

Az Activision több forrásra hivatkozva kijelentette, hogy a PlayStation 3-on valaha legnagyobb példányszámban eladott játék a CoD: Black Ops.

Hirdetés

Elég nagy szavak ezek, hiszen a PlayStation 3-on olyan címek vannak, amikről elképzelhető, hogy népszerűbbek, mint a Call of Duty: Black Ops.

 

Ugyan sem az NGP, sem a ChartTrack vagy a GfK nem közölt pontos adatokat, de ha igaz az Activision állítása, akkor olyan címeket tudhat maga mögött a Call of Duty: Black Ops, mint a 6.37 millió példányban eladott Gran Turismo 5, az 5.2 millióval büszkélkedő Gran Turismo 5 Prologue, a 4.75 milliós Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, vagy az Uncharted 2: Among Thieves, melyből világszerte több, mint 3.8 milliót adtak el. A Call of Duty széria legfrissebb része tavaly novemberben jelent meg, és az első napon 650 millió dolláros bevételt generált.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)