Hirdetés

Call of Duty: Black Ops - Annihilation térképcsomag a színfalak mögött.

|

Vadiúj térképcsomag érkezik hamarosan a Black Opshoz.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy a Treyarch ne támogatná édesgyermekét, a Call of Duty: Black Ops-t: a hónap végén új térképcsomag érkezik hozzá. 

Az Annihilation csomag június 28-án lesz online Xbox 360-on (1200 pontért exklúzívan, ahogy E3-on megígérték), és majd érkezik PC-re és PS3-ra is (várhatóan augusztusban, szintén fizetősen). Négy új multiplayer térképet ad a játékhoz: Hangar 18, Silo, Hazard és a szokásos zombis térkép, a Shangri-La.

A Shangri-La egy igen egzotikus térkép lesz tele misztikus dolgokkal, csapdákkal, titkokkal és innovatív játékmenettel, amely kihívást jelent majd a legelvetemültebb zombivadásznak is - ezt nyilatkozta a Call of Duty: Black Ops-t készítő TreyArch feje, Mark Lamia. 

Megünnepelendő az új térképcsomagot, július elsejétől dupla XP hétvége lesz. Én szóltam! 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)