Hirdetés

Call of Duty: Black Ops bejelentés helyett folytatódik a nyomvadászat

|

A 2020-as Call of Duty bemutatkozását továbbra is a lehető legtitokzatosabb módon próbálja az Activision előkészíteni.

Hirdetés

Javaslom, egyelőre engedjük el azt a vitát, amit az ARG-k (alternatív valóságjátékok) pozitív vagy negatív PR-hatásairól folytathatnánk, és maradjunk szigorún a tényeknél. 2020 nem múlhat el új Call of Duty nélkül, és feltehetően nem is fog, mert bármennyire is kedveljük a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered kampányát, azért mégiscsak valami újdonságra fáj a fogunk. A sormintában eredetileg a Sledgehammer Games következett volna, ám valamiért inkább a Black Ops szériával elég hullámzó minőséget (a szememben a harmadik rész a sorozat, sőt a teljes franchise mélypontja) produkáló Treyarch (és a fejlesztésben támogatást nyújtó Raven Software) kapott idén lehetőséget a bizonyításra. Utóbbi pedig a jelek szerint épp ugyanarra készül, mint amit az Infinity Ward is csinált a Modern Warefare-rel, gyakorlatilag rebootolni fogja a hidegháborús lövöldét.

Hirdetés

Azért is vagyunk ennyire magabiztosak a bejelentés előtt álló FPS kulisszáit illetően, mert eddig minden egyes jel arra mutatott, hogy magunk mögött hagyva a robotizált jövőt, visszatérünk a '60-as évekbe. Ugyancsak ezt a teóriát támasztják alá a teaseroldalon megtekinthető videók, amelyek a Kubai rakétaválságtól az űrversenyen át a laoszi polgárháborús helyzet eszkalálódásáig terjednek.

Míg a többség a korabeli felvételeket bámulva kutatott további nyomok után, a szemfülesebbeknek feltűnhetett a videólejátszón felvillanó 49285163-es kód, melyről a PrestigelsKey néven futó youtuber derítette ki, hogy a Call of Duty Warzone H6-os zónájában található gazdasági épület számkombinációval védett ajtaját nyitja. Odabent pedig tonnányi hírszerzési anyagra bukkant, amelyek kielemzése most egy jó darabig lefoglalja majd az ilyesmire fogékony játékosokat. A zsákmányban akadnak vegyi anyagokat és összetevőiket részletező dokumentumok, elektroncsövek diagramjai, különféle rejtjelezők, sőt még egy telefonszám töredéke is.

Ti várjátok már a hivatalos bejelentést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)