Hirdetés

Call of Duty: Black Ops Cold War, Demon's Souls és Godfall - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megjöttek az új Xboxok, így akinek erre fájt a foga, most elégedetten tesztelgeti, mire képes a frissen vásárolt konzolja.

Hirdetés

Sem az időjárás, sem a vírushelyzet nem kedvez most a szabadidős programoknak, emiatt is örömteli, hogy a sok csúszás és halasztás ellenére rengeteg játékból tudunk csemegézni, és időközben az új generációs konzolok is elrajtoltak. A napokban mindenki igyekszik belakni a sajátját, kipróbálni rajta régebbi és újabb címeket, és eközben persze a tesztek is készülnek gőzerővel.

Hirdetés

mazur - Nem akarok kézműves vegán kávét kortyolgató hipszternek tűnni (különben is, kövérek nem lehetnek hipszterek), de a napokban kicsit besokalltam a mészárlástól, amiből így az őszi játékdömpingben azért bőven kivettem a részemet, ezért megvettem a Kentucky Route Zerót "tévére", úgyhogy ez lesz most a program. 

HP - Xbox Series X nyüstölése megy, gyakorlatilag mindennel, ami a kamrában akad. Most éppen DmC 5 fut, meglepően szórakoztató élmény, pedig korábban nem fogott meg. Hát adjunk neki még egy esélyt!

Paca - Úgy vetem bele magam a Call of Duty: Black Ops Cold Warba, mint egyszeri CIA-ügynök egy Perseus nevű kém utáni nyomozásba. A hagyománynak megfelelően első a kampány, aztán jöhet a multi, és megvárom, míg a többiekkel össze tudunk gyűlni egy kis zombizásra. A mészárlást DiRT 5-tel tervezem megtörni, Series X-en egy csoda.

Csirke - Szerencsére annyi tartalmat zsúfoltak az Assassin's Creed Valhallába, hogy a sztori kipörgetése után is akad még bőven tennivaló. Mellette pedig itt sorakoznak az új megjelenések, az elkövetkező napokban biztosan nem fogok unatkozni.

Kaci - Nálam van épp egy PlayStation 5, úgyhogy minden nap streamelek is róla valamit. Szombaton a Godfall, vasárnap a Demon's Souls lesz terítéken. Imádom a Dual Sense kontrollert, úgyhogy igyekszem a lehető legtöbb időt azzal a kezemben tölteni. Közben a World of Warcraftban elindult a Shadowlandset felvezető esemény is, de még be se tudtam lépni. Talán majd a jövő héten.

Szabi - A kijárási tilalom miatti bezártságérzet oldása végett két külön társaságot is elviszek egy-egy D&D kalandra, az ezekre való készülés pedig valószínűleg felemészti majd a szabadidőmet. Na jó, lehet hogy egy kis Hadesra azért sort kerítek, mely továbbra sem ereszt, pedig most már csak jó lenne elhagyni a holtak birodalmát. 

Szada - Megérkezett az Xbox Series S-em, így szabadidőmben kétségkívül ez fog pörögni olyan játékokat megcélozva, mint a Wasteland 3 vagy a Star Wars Jedi Fallen Order (a Game Passhoz csatlakozott EA Play-nek köszönhetően), de a szabadidőmön kívül is ezt fogom nyüstölni, mivel a Chicken Police nem teszteli le magát. Izgalmas napok elé nézek. 

Gucs - Még nem tudom, mihez lesz kedvem a hétvégén, de a CS:GO vagy a Rocket League (talán mindkettő) valószínűleg előkerül majd. Egyébként még mindig több megkezdett játékom van, amelyeket már igazán illene folytatni, szóval még az is lehet, hogy a hétvégén visszatérek valamelyikhez.

Kivi - Még várok egy darabig a Call of Duty: Black Ops Cold Warral, és befejezem a Modern Warfare aktuális szezonjában a szintlépegetést és a kapcsolódó kihívásokat. Még ha kevesebb időm is lesz, félreraktam több dupla XP tokent, hogy biztosra menjek. 

Chava - Amint megjött, azonnal megkínáltam vagy egy tucat játékkal az Xbox Series X-et, aztán az euforikus állapot elmúltával megembereltem magam, és két tételre szűkítettem a VIP-listát, ami azt jelenti, hogy amikor épp nem az Assassin's Creed Valhalla tájaiban gyönyörködöm, akkor a Gears Tactics pörög Jacked módban.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)