Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II - beépített YouTube közvetítési lehetőség

|

A Black Ops II-ben a fejlesztők szeretnének minél nagyobb figyelmet fordítani az eSportnak, épp ezért kerül be a streaming funkció.

Hirdetés

Nem először kerül szóba az új Call of Duty részének stream funkciója, de ezúttal már konkrétumokat is tudunk. A YouTube lett az Activison partnere ez ügyben, így a játékosok a PS3-n vagy Xbox 360-on játszott meccseiket ezen keresztül közvetíthetik. „Szeretnénk támogatni a versenyszintű játékot, ezért is építjük bele közvetlenül a rendszerbe a közvetítés lehetőségét, mert a Call of Duty-t nemcsak játszani szórakoztató, hanem nézni is izgalmas.” – támogatta meg nyilatkozatával a bejelentést a Treyarchos Mark Lamia.

A YouTube játékos partnerkapcsolataiért felelős Sang Kim is elmondta véleményét a bejelentés után: „A partnereink, akik használják a YouTube Live lehetőséget, szórakoztatják a közönséget és olyan pillanatokat hoznak el melyet minden embernek látnia kell. A Call of Duty: Black Ops II-ben az emberek könnyedén közvetíthetik meccseiket, ami szerintünk egy kiváló, új lépés az eSport közösség felé.” Minden bizonnyal egyszerűbb lesz így megmutatni tudásunkat, mintha külső hardverekkel kellene bűvészkednünk, és a jövőben valószínűleg még több stream szolgáltató is csatlakozni fog a YouTube mellé.

A Call of Duty: Black Ops II november 13-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)