Call of Duty: Black Ops III - brutális eladásokat produkált 2015-ben

|

Nagyon szépen fogyott a Call of Duty sorozat legújabb része, amivel egyébként egy új rekord is született a sorozat életében.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 3 hivatalosan is a legjobban fogyó videojáték lett 2015-ben az USA-ban. Az Activision elmondása szerint ez lett a hetedik év, hogy egy Call of Duty epizód lett az első az amerikai piacon.

A sorozat legutóbbi kiadása Amerikában a decemberi és az egész éves játékeladási listán is az első helyen szerepelt, minden platformon - büszkélkedik a kiadó. 

A Black Ops 3 sikereivel együtt meglett a 250 millió eladott példány világszerte a Call of Duty sorozat minden darabjával együtt. A nagy számok és az üdvrivalgás megidézte elénk a franchise menedzserét, Rob Kostichot is: "Ez az elképesztő eredmény a fejlesztőcsapatainknak köszönhető, de nem lett volna lehetséges a Call of Duty széria rajongóinak elképesztő szenvedélye nélkül."

Lehet szeretni vagy utálni a Call of Duty sorozatot, de azért 250 millió eladott példányszám, és a Call of Duty: Black Ops 3 sikere mutatja, hogy bármennyire is nem tetszik egyeseknek az Activision fejőstehene, azért annyira nem rossz, hogy ne szórakoztathassa az embereket néhány órára minden évben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!