Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - saját szerverünk is lehet PC-n

|

Újabb, a játék PC-s túlélését segítő feature érkezik a Call of Duty: Black Ops III-ba, aminek hála saját szervereket is üzemeltethetünk.

Hirdetés

Bár a sorozat szénája nem áll túl fényesen PC-n, a Treyarch mindent megtesz, hogy a Call of Duty: Black Ops III sokáig szórakoztassa azokat, akik számítógépen játszanak. A modtámogatás érkezése után ugyanis a saját szerverek indításának lehetősége is bekerül.

Értelemszerűen ezeken rangsorolt játékban nem vehetünk részt, de az ott folyó játék szabályait, ahogy a játékosok körét is mi szabhatjuk majd meg. A Call of Duty: Black Ops III kampány- Free Run és Zombies módjait is futtatni képes szerverprogram a tavalyi CoD minden tulajdonosának Steam-könyvtárában megjelenik majd és akár a játékkal egyszerre, vagy attól különböző gépen is futtatható. Kapunk továbbá egy konzolt is, amin keresztül távolról is módosíthatunk a szerverünk beállításain. Ezeknek a használatáról itt és itt olvashattok. Ugyanezzel a frissítéssel egyébként tovább bővülnek a modolási lehetőségeink is, ami azt mutatja, a Treyarch komolyan gondolja a támogatást egy évvel a megjelenés után is. Arról, hogy pontosan mikortól él a lehetőség, még nem esett szó, de a Treyarch-os Cesar Stastny tweetjében azt ígéri, hamarosan. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)