Hirdetés

Call of Duty: Black Ops III - elindult a béta, így szerezhetsz kulcsot

|

A mai nappal hivatalosan is kezdetét vette a Call of Duty: Black Ops III bétája, a PS4-es játékosok már fejest is ugorhatnak a minden eddiginél pörgősebbnek ígérkező küzdelmekbe.

Hirdetés

A Call of Duty sok év után új otthonra talált, a Microsoft helyett immár a Sony karjaiban lelt menedékre. Ennek köszönhetően a bétát is a PlayStation 4-es játékok élvezhetik először, a többieknek egy picit még várniuk kell.

Nem sokkal a béta rajtja után be is futott az első frissítés, amivel nemcsak számos apróbb hibát javítottak, hanem bekerült egy játékon belüli virtuális bolt is, így ha valaki szeretné, kilépés nélkül megveheti a játékot vagy a Season Passt. Az Xbox One-os és PC-s játékosok egy hét múlva, augusztus 26-án csatlakozhatnak a többjátékos mód bétájához, és akkor sem kell elkeseredni, ha esetleg nem kaptatok még bétakulcsot.

Az 576 KByte akciójában most mindenki, aki előrendeli a Call of Duty: Black Ops III-at bármilyen platformra, az automatikusan egy béta kulcsot is kap, hogy már a héten elkezdhessen játszani. Érdemes sietni, mert a PS4-es béta augusztus 23-ig, míg a PC-s és Xbox One-s próbaidőszak augusztus 26-30 közt zajlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)